Warmtepomp specialist Bost

Lucht-lucht warmtepomp/ airco specialist Bost

Lucht lucht warmtepomp of airco Mitsubishi

Zoekt u een lucht-lucht warmtepomp of airco specialist in regio Bost? Wij denken met u mee om een betaalbare oplossing uit te werken en plaatsen uw warmtepomp of airco op een professionele manier met aandacht voor detail.

Besparen met een lucht-lucht warmtepomp - Bost

Lucht-lucht warmtepompen krijgen onvoldoende aandacht in de energietransitie en de alsmaar stijgende energieprijzen. Er wordt meestal gesproken over het vervangen van de bestaande installaties of over grondige renovaties, dat is echter niet voor iedereen mogelijk of wenselijk. Een lucht-lucht warmtepomp is toepasbaar in de meeste woningen en is eenvoudig te plaatsen zonder grote renovaties of schade toe te brengen aan uw woning. Een lucht-lucht warmtepomp biedt het voordeel dat deze de lucht in een ruimte op zeer korte termijn kan opwarmen en dit met een efficiëntie die vier keer hoger is dan deze van een traditionele CV-ketel met radiatoren. Het is bijgevolg zinvol om uw bestaande installatie uit te breiden met een aantal lucht-lucht warmtepompen die u in het begin van de winter gebruikt zonder uw verwarming aan te schakelen. Wanneer de winter echt toeslaat dan kan u de verwarming heel wat lager zetten en de ruimtes waarin u gaat vertoeven kan u dan bijverwarming met een efficiënte lucht-lucht warmtepomp. Lucht-lucht warmtepompen bieden het voordeel dat deze in de zomer kunnen gebruikt worden als een airco om uw woning af te koelen. In combinatie met zonnepanelen kan u een stuk van de verwarming & koeling met uw eigen groene stroom uitvoeren.

Daikin airco

Advanced Energy is een Rescert gecertificeerd bedrijf.

Advanced energy werkt nauw samen met een aantal betrouwbare fabrikanten
waaronder: Daikin, Haier

Warmtepomp Bost

De installatie van een warmtepomp / airco wordt gezien als een slimme investering en kent dan ook verschillende voordelen. Door je huis of bepaalde ruimtes te verwarmen met een warmtepomp zal je niet enkel bijdragen aan een duurzame toekomst, maar ook enorm veel kosten gaan besparen. Een warmtepomp is namelijk minimaal 4 keer zo efficiënt als een traditionele CV-ketel met radiatoren. Op die manier zal een warmtepomp zichzelf op korte termijn gaan terugverdienen en dat met een lange levensduur van zo’n 20 jaar. 

Meer dan Alleen lucht-lucht warmtepompen en airconditioning

Neem contact op voor meer informatie

Bij Advanced Energy kiezen we bewust voor een lokale aanpak. We zijn operatief binnen een straal van 30 kilometer rond Leuven. Je kan dan ook beroep doen op ons in onder andere: Herent, Wijgmaal, Rotselaar, Haacht, Kampenhout, Boortmeerbeek, Bonheiden, Keerbergen, Zemst, Mechelen, Heist-op-den-Berg, Aarschot, Herselt, Diest, Scherpenheuvel-Zichem, Bekkevoort, Tielt-Winge, Glabbeek, Boutersem, Tienen, Hoegaarden, Bierbeek, Oud-Heverlee, Huldenberg, Overijse, Hoeilaart, Bertem, Zaventem, Steenokkerzeel, …