Leer Advanced Energy kennen

Als familiebedrijf staan wij in voor zowel kwaliteit als een snelle service

Advanced Energy is een familiebedrijf uit Leuven gespecialiseerd in zonnepanelen, thuisbatterijen, warmtepompen en laadpalen. Als zaakvoerders staan wij, Bert, Lander en Robbe, persoonlijk in contact met onze klanten. Op die manier zorgen we voor de kwaliteit van het eindproduct, een snelle service én wordt er rekening gehouden met de noden en behoeften van iedere klant. Passie en drive zijn onze belangrijkste voordelen ten opzichte van bedrijven waar externe aandeelhouders voornamelijk op zoek zijn naar onmiddellijke meerwaarde op de investering. We zijn niet zomaar zaakvoerder, het familiebedrijf wordt gezien als een deel van wie we zijn. De combinatie van meerdere generaties met verschillende stijlen, ambities en competenties zorgt evenals voor een boeiende mix waar de klant koning is die hij/zij hoort te zijn. We hopen dat deze energie zichtbaar is en ook u het nodige vertrouwen schenkt om samen met ons in zee te gaan. 

Logo Advanced Energy in kleur

Bert - Zaakvoerder

Bert is een gedreven ondernemer en heeft veel ervaring als zaakvoerder van bedrijven met activiteiten in energie voor particuliere woningen. Samen met zijn zonen, Lander en Robbe, bouwt hij aan een familiebedrijf waar elke medewerker meetelt en waar de klant opnieuw koning is. Een droom die uitkomt.

Bert@advancedenergy.be

Lander - Zaakvoerder

Lander is samen met zijn vader en broer zaakvoerder van Advanced Energy. Als commercieel verantwoordelijke kan je steeds bij hem terecht met vragen. Neem gerust even contact op zodat hij een offerte op maat kan opstellen. Graag wil hij van de wereld een betere plaats maken door in te zetten op hernieuwbare energie. 

Lander@advancedenergy.be

Robbe - Zaakvoerder

Robbe is head of operations en medeoprichter van Advanced Energy. Met zijn technische achtergrond is hij specialist in het plaatsen van onder andere airco, zonnepanelen, thuisbatterijen én laadpalen. Het is zijn missie om jouw installatie tot in de puntjes af te werken. Robbe is dan ook pas tevreden indien jij dat ook bent. 

Waarom kiezen voor advanced energy

 • Totaaloplossing

  Je kan bij Advanced Energy terecht voor verschillende oplossingen wat betreft hernieuwbare energie. Zo staan we jou graag bij met de installatie van zonnepanelen, thuisbatterijen, warmtepompen en laadpalen. Op die manier hoef je niet verschillende met verschillende bedrijven in zee te gaan om jouw duurzame woning te realiseren.

 • Kwaliteit

  Als installatiebedrijf zetten we uiteraard het sterkst in op de kwaliteit van onze eindproducten. Dit doen we door enkel te werken met topmerken en echt vakmanschap. We zijn bij Advanced Energy dan ook pas tevreden indien de klant tevreden is.

 • Persoonlijke aanpak

  Als familiebedrijf hechten we enorm veel belang aan een persoonlijke aanpak. We vinden het belangrijk om als zaakvoerders iedere klant en situatie persoonlijk op te volgen. Zo garanderen we de kwaliteit van uw installatie en kunnen we steeds inspelen op de behoeften van onze klanten.

 • Snelheid

  Wie kiest voor Advanced Energy mag uitgaan van een snelle installatie. We vinden het belangrijk dat we onze klanten snel kunnen verder helpen met duurzame oplossingen. Dit gezien niemand staat te springen om lang te moeten wachten op zijn of haar installatie.

 • Lokaal

  Als bedrijf uit Leuven kiezen we er bewust voor om enkel te werken binnen een straal van 30 km. Op die manier zijn we, indien nodig, snel bij de klant en moeten onze auto's en camionetten niet onnodig heel het land doorkruisen.

Interesse? Contacteer ons

Opzoek naar een installateur van zonnepanelen, thuisbatterijen, warmtepompen en/of laadpalen? Neem zeker even contact op en ontdek hoe Advanced Energy ook jou kan vederhelpen.  

Logo Advanced Energy met tekst in het wit

 

Uw partner in Zonnepanelen, Thuisbatterijen, Warmtepompen, Airco’s en Laadpalen.