Wat doet advanced Energy

Zonnepanelen zijn hot. Ze helpen je niet enkel met het verlagen van je energiekosten, maar dragen ook bij tot een betere wereld. Door gebruik te maken van de energie die je zonnepanelen zelf opwekken ben je minder afhankelijk van energieleveranciers en hun schommelende prijzen. Welk type en het aantal zonnepanelen jij nodig hebt zoeken we bij Advanced Energy graag voor jou uit.

zonnepanelen Advanced Energy
Thuisbatterij Pylontech

Wie na 2021 investeert in zonnepanelen heeft geen terugdraaiende teller meer en kan bijgevolg best ook eens kijken naar een thuisbatterij. Deze zal de energie die je zonnepanelen hebben opgewekt, maar die je niet meteen hebt verbruikt, opslaan zodat je deze later nog kan gebruiken. Op die manier optimaliseer je het zelfverbruik en zal je bijgevolg minder energie moeten aankopen van het net. 

Het verwarmen en verkoelen van je woning kan ook op een duurzame manier, met een warmtepomp. Met deze energiezuinige oplossing zal je gasverbruik sterk dalen evenals je ecologische voetafdruk. Bij Advanced Energy kiezen we resoluut voor lucht-lucht warmtepompen. Deze zullen warmte onttrekken aan de buitenlucht en zo je woning verwarmen met warme lucht. Dit proces kan ook omgekeerd worden waardoor je een airco krijgt die je woning zal afkoelen met koude lucht.  

Daikin lucht-lucht warmtepomp airco stylish zwart
Laadpaal Smappee EV Wall

Voor iedereen die elektrisch rijdt kan het interessant zijn om een eigen laadpaal aan te schaffen en dat zowel voor een bedrijfswagen als je eigen auto. Met een eigen laadpaal zal je de lange wachtrijen aan de publiek laadstations vermijden en bovendien ook goedkoper opladen. Je auto opladen met je eigen stroom zal steeds goedkoper zijn dan wanneer je de stroom aankoopt bij een publiek laadstation. Je eigen laadpaal zal bovendien nog interessanter worden indien je zonnepanelen hebt liggen. Zo kan je je elektrische wagen opladen met gratis groene stroom die werd opgewekt door je zonnepanelen.

Heeft u recht op subsidies?

Neem contact op voor meer informatie

ADVANCED ENERGY

Advanced Energy is actief in de regio Vlaams-Brabant. Zo werken we van Leuven tot in Mechelen, Aarschot, Diest, TienenOverijse, ...

Wij zijn operatief in onder andere: Herent, Wijgmaal, Rotselaar, Haacht, Kampenhout, Boortmeerbeek, Bonheiden, Keerbergen, Zemst, Mechelen, Heist-op-den-Berg, Aarschot, Herselt, Diest, Scherpenheuvel-Zichem, Bekkevoort, Tielt-Winge, Glabbeek, Boutersem, Tienen, Hoegaarden, Bierbeek, Oud-Heverlee, Huldenberg, Overijse, Hoeilaart, Bertem, Zaventem, Steenokkerzeel, …

Adres: Wijgmaalsesteenweg 36 A1 – 3012 Wilsele
Telefoon: 016 15 24 24
E-mail: contact@advancedenergy.be