BLOGberichten

Vanaf 2023 zal ons energiefactuur anders berekend gaan worden. In plaats van een nettarief dat berekend wordt op basis van het aantal verbruikte kWh, zal er gerekend worden met het capaciteitstarief. Ontdek er hier meer over.

Omwille van mogelijke dwang- en/of kinderarbeid wordt de export van Zonnepanelen van China naar Amerika vermoeilijkt. Dit zorgt ervoor dat het voor Biden en Amerika moeilijker zal worden om de klimaatdoelstellingen te behalen.

We zullen binnenkort allemaal elektrisch gaan rijden. Dit is goed nieuws gezien dit bijdraagt tot het vergroenen van de planeet én ook de brandstofprijzen fors blijven stijgen. Met de opkomst van een nieuwe generatie snelladers zullen we in 5 minuten kunnen laden voor 200 km.

Het grootste zonnepark van Europa werd in werking gesteld. Je vindt dit grootste zonnepark van Europa in Spanje.

Vlaanderen zal tot en met 2026 ieder jaar 3 miljoen euro investeren in EnergyVille. Op die manier willen ze het onderzoek naar duurzame energie en intelligente energiesystemen vooruit helpen.

Renault bouwt samen met Phoenix Mobility oude diesels om tot elektrische wagens. Dit doen ze door de verbrandingsmotor ter vervangen door een batterij.

Logo Advanced Energy met tekst in het wit

 

Uw partner in Zonnepanelen, Thuisbatterijen, Warmtepompen, Airco’s en Laadpalen.