Laadpaal specialist Vossem

Laadpaal installateur in Vossem

Easee laadpalen

Bent u op zoek naar een installateur van laadpalen te Vossem? Advanced Energy is gespecialiseerd in de installatie van laadpalen.

Heeft u een elektrische wagen of wilt u er één aankopen? Overweeg dan zeker om een laadpaal te laten installeren, zo bent u niet afhankelijk van de beschikbaarheid van publieke laadpalen en betaalt u geen hoge elektriciteitsprijs en/of connectiekosten.

 

Een laadpaal moet deel uitmaken van een goed plan

Vanaf 2026 zullen bedrijven enkel nog aanspraak kunnen maken op fiscale aftrek voor elektrische wagens die geen CO2 of giftige gassen uitstoten. Hiermee werd de start ingezet van de elektrificatie van het wagenpark in België.

Door deze beslissing moeten er op korte termijn veel laadpalen bijgeplaatst worden waardoor heel wat bedrijven zich op deze markt hebben gestort . Heel wat van deze bedrijven zijn niet meer dan een verkoopkanaal die een laadpaal willen verkopen en de installatie uitbesteden aan een onderaannemer. Het is nochtans belangrijk dat uw laadpaal deel uitmaakt van een goed ontwerp wat rekening houdt met uw huidige en toekomstige situatie. Advanced Energy werkt met de beste merken, denkt met u mee en houdt rekening met de impact van zonnepanelen, thuisbatterijen, digitale meters,… in uw woning. De keuze van het juist vermogen van uw laadpaal wordt belangrijk om piekverbruik en de impact hiervan op uw energiefactuur te beperken wanneer het capaciteitstarief wordt ingevoerd.

Laadpaal Smappee EV Wall

Advanced energy werkt nauw samen met een aantal betrouwbare fabrikanten waaronder: Smappee, Wallbox, easee en Alfen

Laadpaal Vossem

Heb je een elektrische auto of plan je er een aan te schaffen? Dan is de installatie van een eigen laadpunt een slimme investering die verschillende voordelen kent. Met je eigen laadpunt vermijd je lange wachtrijen aan publieke laadpunten, kan je goedkoper én veilig laden zodat je s’ ochtends steeds kan vertrekken met een voldoende opgeladen batterij. Ook kan je de wagen gaan opladen met de groene stroom die door je zonnepanelen werd opgewekt met als gevolg dat je gratis kan bijladen. 

Meer dan Alleen laadpalen

Neem contact op voor meer informatie

Bij Advanced Energy kiezen we bewust voor een lokale aanpak. We zijn operatief binnen een straal van 30 kilometer rond Leuven. Je kan dan ook beroep doen op ons in onder andere: Herent, Wijgmaal, Rotselaar, Haacht, Kampenhout, Boortmeerbeek, Bonheiden, Keerbergen, Zemst, Mechelen, Heist-op-den-Berg, Aarschot, Herselt, Diest, Scherpenheuvel-Zichem, Bekkevoort, Tielt-Winge, Glabbeek, Boutersem, Tienen, Hoegaarden, Bierbeek, Oud-Heverlee, Huldenberg, Overijse, Hoeilaart, Bertem, Zaventem, Steenokkerzeel, …