Ontdek wat Advanced Energy voor u kan betekenen

Zonnepanelen zijn hot. Ze helpen je niet enkel met het verlagen van je energiekosten, maar dragen ook bij tot een betere wereld. Door gebruik te maken van de energie die je zonnepanelen zelf opwekken ben je minder afhankelijk van energieleveranciers en hun schommelende prijzen. Het aantal zonnepanelen dat jij nodig hebt evenals het type zoeken we bij Advanced Energy graag voor jou uit. 

zonnepanelen Advanced Energy
Thuisbatterij Pylontech

Wie na 2021 investeert in zonnepanelen dient de terugdraaiende teller te vervangen door een digitale meter met als gevolg dat het overwegen van een thuisbatterij logisch is. Deze zal de energie die je zonnepanelen hebben opgewekt, maar die je niet meteen verbruikt, opslaan zodat je deze later nog kan gebruiken wanneer je veel verbruikt of ‘s avonds wanneer er geen productie is. Op die manier optimaliseer je het zelfverbruik en zal je bijgevolg minder energie moeten aankopen van het net. 

Het verwarmen en koelen van je woning kan ook op een duurzame manier, met een warmtepomp. Met deze energiezuinige oplossing zal je gasverbruik sterk dalen evenals je ecologische voetafdruk. Bij Advanced Energy kiezen we resoluut voor warmtepompen die warmte onttrekken aan de lucht. Afhankelijk van jouw situatie kan je kiezen voor zoneverwarming met een lucht-lucht warmtepomp / airco of voor een lucht-water warmtepomp als centrale verwarming of voor het verwarmen van sanitair water. 

Daikin lucht-lucht warmtepomp airco stylish zwart
Laadpaal Smappee EV Wall

Voor iedereen die elektrisch rijdt kan het interessant zijn om een eigen laadpaal aan te schaffen. Met een eigen laadpaal zal je de lange wachtrijen aan de publiek laadstations vermijden en bovendien ook goedkoper laden. Je auto opladen met je eigen stroom zal steeds goedkoper zijn dan wanneer je de stroom aankoopt bij een publiek laadstation. Je eigen laadpunt zal bovendien nog interessanter worden indien je over zonnepanelen beschikt. Zo kan je je elektrische wagen opladen met gratis groene stroom die werd opgewekt door je zonnepanelen. 

Neem contact op voor meer informatie

ADVANCED ENERGY

Advanced Energy is actief in de regio Vlaams-Brabant. Zo werken we van Leuven tot in Mechelen, Aarschot, Diest, TienenOverijse, ..

Wij zijn operatief in onder andere: Herent, Wijgmaal, Rotselaar, Haacht, Kampenhout, Boortmeerbeek, Bonheiden, Keerbergen, Zemst, Mechelen, Heist-op-den-Berg, Aarschot, Herselt, Diest, Scherpenheuvel-Zichem, Bekkevoort, Tielt-Winge, Glabbeek, Boutersem, Tienen, Hoegaarden, Bierbeek, Oud-Heverlee, Huldenberg, Overijse, Hoeilaart, Bertem, Zaventem, Steenokkerzeel, …

Adres: Wijgmaalsesteenweg 36 A1 – 3012 Wilsele
Telefoon: 016 15 24 24
E-mail: contact@advancedenergy.be