zonnepanelen kampenhout

Uw zonnepanelen expert in kampenhout

Zou u graag zonnepanelen plaatsen op uw woning in Kampenhout? Dan bent u bij Advanced Energy aan het juiste adres. Als lokaal familiebedrijf staan wij in voor een kwalitatieve en snelle installatie. Je kan bij ons terecht voor een zonne-installatie op zowel een plat dak als op een schuin dak. Naast zonnepanelen kan je ook bij ons terecht voor een thuisbatterij, laadpaal en warmtepomp.

Logo Advanced Energy in kleur

Zonnepanelen Kampenhout

Een zonnepanelen installatie wordt gezien als een slimme investering en kent dan ook verschillende voordelen. Door je eigen groene energie te produceren zal je niet enkel bijdragen aan een duurzame toekomst, maar ook enorm veel kosten gaan besparen en zelfs geld verdienen. Zonnepanelen worden binnen de 10 jaar terug verdiend en hebben een levensduur van ongeveer 25 jaar. 

Meer dan Alleen zonnepanelen

Neem contact op voor meer informatie

Bij Advanced Energy kiezen we bewust voor een lokale aanpak. We zijn operatief binnen een straal van 30 kilometer rond Leuven. Je kan dan ook beroep doen op ons in onder andere: Herent, Wijgmaal, Rotselaar, Haacht, Kampenhout, Boortmeerbeek, Bonheiden, Keerbergen, Zemst, Mechelen, Heist-op-den-Berg, Aarschot, Herselt, Diest, Scherpenheuvel-Zichem, Bekkevoort, Tielt-Winge, Glabbeek, Boutersem, Tienen, Hoegaarden, Bierbeek, Oud-Heverlee, Huldenberg, Overijse, Hoeilaart, Bertem, Zaventem, Steenokkerzeel, …